Filmproduktion

"WOW!! - Det ser fedt ud!"

Muligheder

WebAL Filmproduktion

Vi har rigtig gode erfaringer med at producere film i mange formater. Vi er den unge generation som ikke kun holder sig til de traditionelle film metoder og effekter, men bringer nye vinkler, muligheder og ideer med ind i vores film vi producerer.

Eventfilm

En eventfilm kan være utrolig effektiv. Eventfilm bidrager til at huske alle de sjove, fede og flotte minder, og er en klar sælger i sig selv til næste års event!

 

Eventfilm kan dække festvaller, arrangementer af mange slags, fester mm.

Reklamefilm

Reklamefilm er helt essentiel for at skabe kendskab til et produkt i jeres portefølje. Mediet hvor den visuelle del spiller en helt central rolle skaber lager sig lynhurtigt hos forbrugeren og er derfor yderst effektivt.

 

 

Motion Graphics

Motion Graphics bliver mere og mere brugt til at komme ud med kommercielle budskaber. Denne teknik gør det muligt at bygge alt fra bunden som man ønsker det, og dette gør at man kan fortælle eller vise lige præcis det der er aller vigtigst.

Drone Film & Foto

Drone film og foto er en sikker vinder. Materialet der kan produceres med droner er helt unikt og utroligt billigt i forhold til tidligere hvor en helikopter var nødvendig.

Skab flotte, unikke og spændende billeder og film ved brug af droner til jeres næste projekt.

Info

WebAL

Døckerslundsvej 2D, 3. TH
5000 - Odense C

Danmark

 

Tlf: 40 75 10 95

CVR nr. 37 43 65 18

 

© WebAL | Alle rettigheder forbeholdt